ETİMESGUT BELEDİYESİ VE KKTC LAPTA BELEDİYESİ KARDEŞ OLDU

ETİMESGUT BELEDİYESİ VE KKTC
LAPTA BELEDİYESİ KARDEŞ OLDU

Etimesgut Belediyesi ile Lapta Belediyesi arasında "Kardeş Şehir" iyi niyet protokolü imzalandı. Girne Acapulco Resort Hotel'de yapılan protokol imza törenine Etimesgut Kaymakamı İzzettin Sevgili Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Girne Kaymakamı Sinan Güneş, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Etimesgut Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

iki belediye arasında sosyal, kültürel, teknik işbirliği ve personel tecrübe paylaşım konularını içeren protokolü Başkan Demirel ve Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ imzaladı.

Demirel, imzalanan protokolle Yavru Vatan'la kardeşlik bağları daha da güçlendirdiklerini söyledi. Aktuğ da"Türkiye ve kurumlarının yanımızda olması bize güven vermektedir" değerlendirmesinde bulundu. Kıbrıs Türk Belediyeler birliği ve Güzelyurt Belediye başkanı Mahmut Özçınar da yaptığı konuşmada "Türkiye ile kardeşliğin önemini gençlerimize anlatabilirsek başarılı olabiliriz" dedi.